Mr.Chef bemutatkozik

Inspiráló környezetben nőttem fel. A nagyapám pék volt, és mindig ismételgette: „Fiam, tiszteld az ételt, mindig bánj jól vele!.” Édesapám festőművész vénáját a tálalás során tudom hasznosítani. De igazán édesanyámtól, aki szakács, tanultam meg az alapokat, a hagyományos ételek elkészítését.

 

Már 18 éve vagyok a főzés szerelmese. A sok tanulás mellett rájöttem, hogy az igazán finom ételek elkészítéséhez nem a grammra pontosan kimért hozzávalók a legfontosabbak hanem a friss, minőségi alapanyagok és az, hogy szívvel-lélekkel készüljön az étel. Ettől kelnek életre az ízek.

Amikor Kromek Hettivel megnyitottuk a Mr.Chef gourmet bistro-t, egy nagy álmom vált valóra. A bisztró tükrözi azt, akik mi vagyunk. Egy elegáns, letisztult, laza, mégis családias és igazán barátságos hely, ahol a vendégek is ismerik egymást, ahol jó zene szól, és mindig jó a hangulat. Így mindannyian otthon érezhetjük magukat.

A magyar konyha mellett helyet kapnak a nemzetközi ízek is, persze mindenbe bele teszek egy kis csavart, mert új ízeken töröm a fejem és szeretem a változatosságot.
Amikor bejön valaki, és esetleg nem talál a kedvéhez illő ételt, akkor spontán, személyre szabottan el készítem neki azt, amit kíván. Mert nálunk csak a vendég számít.

Szeretem ezt a munkát, mert szeretek egy olyan közösségben lenni, ahol tudok adni, és ezáltal rengeteg jó dolgot is kapok.

Ha többet szeretnél tudni, kövess Facebookon, ahol a napi menü ajánlatokat is mindig megtalálod, vagy Instagramon, ahol szintén sok ínycsiklandozó étellel várlak!

 

PREV

Laza bisztró a Feneketlen tónál

NEXT

Ebédmenü

LEAVE A COMMENT